вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Новини


 Презентація книжкової виставки
«Мудрість і чарівність казки»

18 жовтня в бібліотеці – філії с. Підвиноградів відбулася презентація книжкової «Мудрість і чарівність казки». Читачі бібліотеки охоче роздивлялися книги, які були представлені на виставці, а ті, що їх найбільше зацікавили брали із собою прочитати.
Казки по праву вважаються золотим скарбом українського народу. Не одне покоління дітей охоче лине в оповитий чарами світ казки, де на них  чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди. І кожна така нова зустріч – це завжди радість. Адже казка вчить добра, мудрості, сміливості, чесності – усього найкращого, що повинно бути притаманним кожній людині. 
Казка - вітер, що роздмухує вогник дитячої думки й мови.
                                             В. Сухомлинський
Казка захоплює і розвиває фантазію та народжує мрію. А мрія — це велике щастя, вона дає крила для польоту у житті людини. Дуже хочеться, щоб мрія, а значить і казка ніколи не зникала, щоб не черствіла дитяча душа, а розквітала чарівною квіткою і вічно жила в душі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Новини

Фестиваль національних спільнот «Простір єдності» 25  жовтня 2019-го  на центральній площі міста був проведений  фестиваль націон...