понеділок, 26 серпня 2019 р.

Новини



Літературно-мистецький фестиваль
«Карпатський пегас»

22 серпня у міському будинку культури відбувся майстер-клас для авторів початківців від відомих письменників України та зарубіжжя, а саме: літературного критика та есеїста – Баран Є.М.; письменника, журналіста, громадського діяча і видавця – Пантюк С. Д.; українського поета, лауреата літературних премій – Косенко О. І.; члена Національної спілки письменників України – Бреславська С. Ю.; голови Косівського письменницького осередку – Шкурган В. І.; Доктора історичних наук, професора УЖНУ – Федака С. Д. та чеської русинської поетеси Лесі Адамової-Стецович із м. Брно.
Учасникам заходу, в тому числі читачам бібліотеки – філії с. Підвиноградів, було цікаво ознайомитися з літературними надбаннями українського народу, спілкуватися і отримувати поради від відомих письменників України та зарубіжжя  і поринути ще більше в їхню творчість.
Також відбувалася презентація 5-го випуску дитячого альманаху «Дарунок дитячих сердець» виданого за сприянням міської ради. В даний альманах увійшов малюнок за темою «Це рідний край і диво це моє» Шестак Євгенії – читача бібліотеки філії с. Підвиноградів, учениці 7 класу Підвиноградівської ЗОШ I-III ступенів.
         Також на центральній площі міста діти брали участь у різних інтелектуально - розважальних іграх, конкурсах «Відкрита бібліотека»,  «Дитячий майданчик», майстер – класах «Вироби з бісеру», «Кулони та обереги для захисників Вітчизни».
Фестиваль був сповнений приємною атмосферою, новими знаннями, які учасники фестивалю запам’ятають надовго.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новини

Фестиваль національних спільнот «Простір єдності» 25  жовтня 2019-го  на центральній площі міста був проведений  фестиваль націон...