вівторок, 13 серпня 2019 р.

Новини


Дегустація літературних новинок
"Бібліо - кафе"

13 серпня о 13 : 00 к.ч. бібліотекою – філію с. Підвиноградів було проведено Дегустацію літературних новинок «Бібліо - кафе».  
Наше «Бібліо – кафе»,  відкрито, насамперед, для дітей, молоді, але «попити» коктейль можуть люди будь-якого віку, які хочуть познайомитись з кращими творами сучасних авторів.

          Є таке поняття – «смачна книга». Це, коли читаєш і отримуєш насолоду, а закриваєш останню сторінку з жалем. У нашому «Бібліо – кафе» саме такі книги: цікаві, пізнавальні і захоплюючі!

В меню пропонуються:
     -   Фреш-соки
- Енергетичні  напої
- Кисневі коктейлі
- Коктейль-ф’южен
Фреш-соки букет ароматів нових книг кращих авторів ХХI століття.
Енергетичні напої книги, що вібрали в себе енергію людських емоцій, і стимулюють прагнення пізнання себе і оточуючого світу.
Кисневі коктейлі філософські роздуми в літературі, що допомагають пізнати любов і ненависть, політ і падіння, істинне і удаване.
Коктейль-ф’южен це непідробний смак злиття стилів, перемішування жанрів. Ці книги від одної зацікавленості до іншої, породжуючи нове захоплення, переносячи читача в іншу зону пізнання.
         Учасники "Бібліо-кафе" брали участь в іграх, вікторинах, переглядали відеоролики, що стосуються історії книги та її розвитку, читали казки, відгадували загадки та весело проводили свій час!
         Серед смачних напоїв для дітей були були книги -  О. Гавроша, Т. Янсон,   Й. Ягелло,  Р. Іваничука, М. Мітчел та багато інших.

Цікаво, весело і «смачно» було на Дегустації літературних новинок!

          
          
                           
                                                                   

   
     
                          

               

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новини

Фестиваль національних спільнот «Простір єдності» 25  жовтня 2019-го  на центральній площі міста був проведений  фестиваль націон...