неділя, 28 липня 2019 р.

Новини


Книжковий пікнік «У книг немає канікул!»

Літо - це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві! У бібліотеці, як відомо канікул не має, тому кожен може знайти для себе щось корисне. Хтось знайомиться з цікавою книжкою з полички, хтось читає рекомендовану літературу по шкільній програмі, іншого цікавить книга на тематичній виставці.     
       Заходи у нашій бібліотеці проходять як у стінах бібліотеки так і на природі. “У книг немає канікул!” – саме під такою назвою 17 липня 2019 року бібліотекою – філією с. Підвиноградів було організовано книжковий пікнік.
Присутні мали можливість ознайомитися з новинками літератури та взяти участь в різноманітних іграх та конкурсах, роздивлялися та читали книжки, переглянути свіжу бібліотечну пресу, прочитати нові цікаві книги, ознайомитися з цікавими журналами, скористатись безкоштовним Інтернетом. Особливо присутнім сподобався конкурс на кращого знавця загадок  «Треба книги нам читать, щоб загадки відгадать».
Було весело і гамірно, та водночас цікаво і пізнавально!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Новини

Фестиваль національних спільнот «Простір єдності» 25  жовтня 2019-го  на центральній площі міста був проведений  фестиваль націон...